Over ons

Alles over het ontstaan van Serverbird en onze kijk op servers.

Serverbird: the beginning

Het verhaal over het ontstaan van Serverbird.

Het hosten van een website kan heel goedkoop zijn. Echter verlies je dan vaak kwaliteit. Wanneer je voor kwaliteit wilt gaan, wordt het ineens heel duur. Maar waarom kan het hosten van een website niet goedkoop en kwalitatief goed zijn tegelijk? Met deze gedachten is Serverbird opgestart: het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige hosting voor eerlijke prijzen.

Young, gifted and ambitious

We gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Wij zijn een jong, getalenteerd en ambitieus team. Als team gaan we geen uitdaging uit de weg en zullen we altijd ons uiterste best doen om jou tevreden te stellen. Zo motiveren en inspireren we elkaar elke dag en hebben we met z’n alleen één doel voor ogen: een tevreden klant.

Listen, learn, adapt, repeat

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom kan je bij ons altijd terecht voor al je vragen, problemen en opmerkingen. Wij zijn niet perfect, maar door continu te blijven leren kunnen we ons verder ontwikkelen. Daarom luisteren we graag naar wat jij te zeggen hebt zodat wij onszelf kunnen blijven ontwikkelen.

Communication is the key to success.

Wij leren van jou.

Serverbird communiceert alles met jou door en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent van alles wat er met jouw servers gebeurd. Wij geloven dat de beste samenwerkingen in stand blijven dankzij regelmatige en duidelijke communicatie.